www.styletoday.be
27/4/2012 10:12 | Door Styletoday Belgie, www.styletoday.be

Heidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaint

Het 38-jarig topmodel is voor deze foto onder hande genomen door visagiste Joanne Gair. Het is echter niet de eerste keer voor Heidi, ze is immers grote fan van het bodypaint concept.

Voor de 13de keer laat de Duitse schone zich in de verf zetten. Via social media liet Heidi weten dat de visagiste er 12 uur over heeft gedaan om haar van top tot teen in de verf te zetten.

Wat een manier om je ex-man jaloers te maken. Wat zou Seal vinden van deze actie?

Bron: Styletoday.be

Lees ook op Styletoday:

Skype
0Opmerking
Heidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintStyletoday Belgiewww.styletoday.bewww.styletoday.be2012-04-25T15:00:002012-04-27T09:12:36Het 38-jarig topmodel is voor deze foto onder hande genomen door visagiste Joanne Gair. Het is echter niet de eerste keer voor Heidi, ze is immers grote fan van het bodypaint concept.Voor de 13de keer laat de Duitse schone zich in de verf zetten. Via social media liet Heidi weten dat de visagiste er 12 uur over heeft gedaan om haar van top tot teen in de verf te zetten.Wat een manier om je ex-man jaloers te maken. Wat zou Seal vinden van deze actie?Bron: Styletoday.beLees ook op Styletoday:Model Heidi Klum bedankt fansHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaintHeidi Klum in bodypaint
MSNMSN