www.styletoday.be
04/5/2012 03:10 | Door Styletoday Belgie, www.styletoday.be

How to: ombre manicureHow to: ombre manicure

Wij hebben het getest aan de hand van onderstaand filmpje. We hebben de stappen voor jullie even uitgeschreven. Een vrije dag als vandaag is ideaal om zo een dingen te testen. Volg de stappen en er kan niets meer misgaan! Geniet van je ombre manicure.

Stap 1: lak je nagels in je de gewenste kleur.

Stap 2: Neem een make-upsponsje en breng daar de tweede kleur op aan. Doe er geen dikke laag op maar begin met een dun laagje.

Stap 3: Dep het sponsje voorzichtig op je nagel tot ongeveer 2/3 van je nagel bedekt is.

Stap 4: We gaan opnieuw nagellak op het sponsje doen. We brengen nu een dikkere laag aan. We gaan nu maar tot op de helft van onze nagel.

Stap 5: We herhalen het deppen nog een laatste keer. Maar dan enkel op de toppen van je nagels.

Stap 6: Werk af met een top coat om je ombre manicure te beschermen.

Bron: Styletoday.be

Lees ook op Styletoday:

Skype
0Opmerking
How to: ombre manicureHow to: ombre manicureStyletoday Belgiewww.styletoday.bewww.styletoday.be2012-05-01T16:00:002012-05-04T14:10:41Wij hebben het getest aan de hand van onderstaand filmpje. We hebben de stappen voor jullie even uitgeschreven. Een vrije dag als vandaag is ideaal om zo een dingen te testen. Volg de stappen en er kan niets meer misgaan! Geniet van je ombre manicure.Stap 1: lak je nagels in je de gewenste kleur.Stap 2: Neem een make-upsponsje en breng daar de tweede kleur op aan. Doe er geen dikke laag op maar begin met een dun laagje.Stap 3: Dep het sponsje voorzichtig op je nagel tot ongeveer 2/3 van je nagel bedekt is.Stap 4: We gaan opnieuw nagellak op het sponsje doen. We brengen nu een dikkere laag aan. We gaan nu maar tot op de helft van onze nagel.Stap 5: We herhalen het deppen nog een laatste keer. Maar dan enkel op de toppen van je nagels.Stap 6: Werk af met een top coat om je ombre manicure te beschermen.Bron: Styletoday.beLees ook op Styletoday:Ombre kledingHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicureHow to: ombre manicure
MSNMSN