ELLE.be
21/4/2012 11:59

Max Azria in de problemen door condoomsMax Azria in de problemen door condooms

Max Azria in de problemen door condooms

Jimmy Esebag klaagt Max Azria aan voor 220 miljoen dollar. BCBG designer Max Azria zou Playboy-zakenpartner Jimmy Esebag beloofd hebben condooms bij Walmart in de schappen te kunnen krijgen. Helaas voor Esebag kreeg hij dit niet voor elkaar.

Esebag, zakenman en vaag bekend om een korte verloving met model/actrice Sophie Monk, verklaart dat Azria een leugenaar en een narscistische opschepper is. Azria creëerde hoge verwachtingen bij Esebag door het volgende statement:‘Ik heb een relatie met iedereen. Ik ben Max Azria. Mensen zijn blij om te lunchen met mij. Iedereen in Amerika. Zelfs de president van Amerika ... Ik kan alles verkopen aan iedereen.’ Behalve condoms aan Walmart blijkbaar.

Volgens de rechtszaak kon Azria de condooms niet op de rekken van Walmart krijgen omdat er schijnbaar gevaarlijke hoeveelheden lood in de BCBG’s kledingcollectie zouden zitten. Daarnaast beweert de rechtszaak dat Playboy de rechten om condooms te verkopen niet wilde geven aan Azria. Concreet, de zaak gaat niet door en nu wil Esebag $220 miljoen.
Een woordvoerder van Azria wijst er echter op dat hij en Esebag reeds een juridische strijd over deze kwestie voerden en dat Azria deze won in 2011. "Max heeft gewonnen in de vorige rechtszaak omtrent deze kwestie, en we zijn ervan overtuigd dat hij ook zal zegevieren in de huidige rechtszaak," zegt ze tegen WWD. (LL)

Bron: TMZ

Skype
0Opmerking
Max Azria in de problemen door condoomsMax Azria in de problemen door condoomsELLE.be2012-04-21T10:59:152012-04-21T10:59:15 Max Azria in de problemen door condoomsJimmy Esebag klaagt Max Azria aan voor 220 miljoen dollar. BCBG designer Max Azria zou Playboy-zakenpartner Jimmy Esebag beloofd hebben condooms bij Walmart in de schappen te kunnen krijgen. Helaas voor Esebag kreeg hij dit niet voor elkaar. Esebag, zakenman en vaag bekend om een korte verloving met model/actrice Sophie Monk, verklaart dat Azria een leugenaar en een narscistische opschepper is. Azria creëerde hoge verwachtingen bij Esebag door het volgende statement:‘Ik heb een relatie met iedereen. Ik ben Max Azria. Mensen zijn blij om te lunchen met mij. Iedereen in Amerika. Zelfs de president van Amerika ... Ik kan alles verkopen aan iedereen.’ Behalve condoms aan Walmart blijkbaar. Volgens de rechtszaak kon Azria de condooms niet op de rekken van Walmart krijgen omdat er schijnbaar gevaarlijke hoeveelheden lood in de BCBG’s kledingcollectie zouden zitten. Daarnaast beweert de rechtszaak dat Playboy de rechten om condooms te verkopen niet wilde geven aan Azria. Concreet, de zaak gaat niet door en nu wil Esebag $220 miljoen. Een woordvoerder van Azria wijst er echter op dat hij en Esebag reeds een juridische strijd over deze kwestie voerden en dat Azria deze won in 2011. "Max heeft gewonnen in de vorige rechtszaak omtrent deze kwestie, en we zijn ervan overtuigd dat hij ook zal zegevieren in de huidige rechtszaak," zegt ze tegen WWD. (LL)Bron: TMZ Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms Max Azria in de problemen door condooms
MSNMSN