ELLE.be
05/5/2012 06:43

Ontwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toe

Ontwerper Christophe Coppens doet de boeken toe

Alweer een groot verlies voor de modewereld. Hoeden- en accessoireontwerper Christophe Coppens zet een punt achter zijn 21-jarige carrière.

Het moeilijke economische klimaat maakte het ook voor ontwerper Christophe Coppens onmogelijk zijn bedrijf, dat hij meer dan 20 jaar geleden oprichtte, gezond te houden. Volgens sommige bronnen kampt het bedrijf met een schuld van 700.000 euro.

Het huis genoot aanzien en Coppens mag bekende sterren zoals Rihanna, Grace Jones, prinses Mathilde en Roisin Murphy tot zijn klantenbestand rekenen.

Begin dit jaar lanceerde hij 'Homework', een boek over hem en zijn leven als modeontwerper in de harde modeindustrie. Toen klonk het motto nog: 'The best is yet to come'.

In 2010 ontwierp Coppens een accessoirelijn voor de Belgische kledingketen JBC. Op die manier wou hij een groter publiek bereiken. (LV)

Laure ELLE.be

Rihanna

Ontwerper Christophe Coppens schrijft boek

Christophe Coppens is verhuisd

WATCH: het veldwerk van Christophe Coppens

Skype
0Opmerking
Ontwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeELLE.be2012-05-05T05:43:282012-05-05T05:43:28Ontwerper Christophe Coppens doet de boeken toeAlweer een groot verlies voor de modewereld. Hoeden- en accessoireontwerper Christophe Coppens zet een punt achter zijn 21-jarige carrière.Het moeilijke economische klimaat maakte het ook voor ontwerper Christophe Coppens onmogelijk zijn bedrijf, dat hij meer dan 20 jaar geleden oprichtte, gezond te houden. Volgens sommige bronnen kampt het bedrijf met een schuld van 700.000 euro.Het huis genoot aanzien en Coppens mag bekende sterren zoals Rihanna, Grace Jones, prinses Mathilde en Roisin Murphy tot zijn klantenbestand rekenen.Begin dit jaar lanceerde hij 'Homework', een boek over hem en zijn leven als modeontwerper in de harde modeindustrie. Toen klonk het motto nog: 'The best is yet to come'.In 2010 ontwierp Coppens een accessoirelijn voor de Belgische kledingketen JBC. Op die manier wou hij een groter publiek bereiken. (LV)Laure ELLE.beRihannaOntwerper Christophe Coppens schrijft boekChristophe Coppens is verhuisdWATCH: het veldwerk van Christophe CoppensOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toeOntwerper Christophe Coppens doet de boeken toe
MSNMSN