header butterflyblogheader butterflyblog

No more koffiekoeken for me

"Niet meer snoepen", is het voornemen. Maar goede voornemens, duren niet lang... of wel?

Door MiniVlinder 10 apr 2012 13:25
'Koffiekoeken feedback time' is op korte tijd een maandelijkse traditie geworden op het werk. Hoe kan het ook anders: grote doos koffiekoeken, koffie of chocolademelk en een gezellig onderonsje met de collega's... smaakt naar meer, toch?

 

"Ik ga niet meer snoepen op het werk", kondigde ik deze maand vol trots aan. No more koffiekoeken for me. Mijn collega's moesten er eens goed mee lachen, volledig terecht. Ze zijn benieuwd hoe lang ik dat ga volhouden.

 

 

Afscheidszoentje

Het antwoord blijft niet lang uit, want een uur later heb ik me toch door een stukje koffiekoek met pudding laten verleiden. En twee uur later door zo'n klein chocoladekoekje voor bij de koffie.

 

Maar het was de laatste keer. Ik meen het. Dat is een beetje zoals het uitmaken met je lief. Je geeft nadat je zegt dat het gedaan is toch nog een afscheidszoentje, wetende dat dit het laatste zal zijn. De koffiekoeken hebben een figuurlijk afscheidszoentje gekregen. Laat het afkicken maar beginnen, want ik ben er klaar voor!

 

Oh ja, mochten jullie goede tips hebben om al dat lekkers te weerstaan, om te sporten of op een andere manier je leven wat gezonder te maken, post ze dan hieronder. Ik kan ze gebruiken :)

 

Lees ook:

Fitnesshottie: "Je bent te vet"

Wat veranderde Pukkelpop?

1Reactie
19 jun 2012 12:50
avatar

veel fruit en groeten bij de hand hebben

en veel water drinken dan heb je geen zin meer in suikers

 

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
Lekker eten!
Kaastosti met kipfilet, groenten en krulsla
Gezondheid
'Belgian food' doet het goed

Food.be en Fevia promoten Belgische voeding in het buitenland onder het motto 'Small country. Great Food'. Waarom? Omdat zij (en wij!) trots zijn op onze producten en de duurzame groei ervan willen promoten. Want: Belgische voeding is zo veel meer dan enkel bier, frietjes en chocolade. Een kleine greep uit het grote aanbod, recepttips incluis.