header butterflyblogheader butterflyblog

Niets boven een lekker pintje

Onlangs las ik een artikel over een nieuwe spray waardoor mensen meteen dronken worden. "Eén keer sprayen en je bent in hogere sferen."

Door MiniVlinder 10 mei 2012 16:13

Ik was toch een beetje verrast toen ik dat artikel las, want ik had niet verwacht dat sommige mensen alleen maar drinken om dronken te zijn.

 

Drinken is voor mij een beetje levensgenieten. Wat is er nu mooier dan een terrasje op een zwoele zomeravond, wat vrienden om je heen en een lekker koel pintje waar het water nog vanaf druipt of een zalige cocktail die je smaakpapillen doet zinderen. Hmmm, Mojito... keep 'em coming - maar met mate natuurlijk! ;-)


Nu begin ik toch écht wel uit te kijken naar de zomer...

 

Lees  meer:

Wat veranderde Pukkelpop?

No more koffiekoeken for me!

 

1Reactie
26 jun 2012 05:46
avatar

Ja en dat mag er gerust meer dan één zijn ook....

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
Lekker eten!
Eenvoudige en snelle chocoladefondant
Gezondheid
'Belgian food' doet het goed

Food.be en Fevia promoten Belgische voeding in het buitenland onder het motto 'Small country. Great Food'. Waarom? Omdat zij (en wij!) trots zijn op onze producten en de duurzame groei ervan willen promoten. Want: Belgische voeding is zo veel meer dan enkel bier, frietjes en chocolade. Een kleine greep uit het grote aanbod, recepttips incluis.