http://www.etvonweb.be/
02/11/2010 04:37 | Door E-TV, http://www.etvonweb.be/

Fijnproevers opgelet, de Nationale Restaurant Week komt er aan!Fijnproevers opgelet, de Nationale Restaurant Week komt er aan!

Fijnproevers opgelet, de Nationale Restaurant Week komt er aan!

Dit evenement is ontstaan vanuit de gedachte dat dineren in een toprestaurant doorgaans een dure aangelegenheid is, maar tijdens deze week brengen een aantal toprestaurants hier verandering in. Het concept is erg eenvoudig. Een week lang kun je voor een 3-gangen diner terecht bij toprestaurants voor  € 27,- en een 3-gangen lunch voor € 22,-. (Restaurants met 15 en 16 punten in de GaultMillau gids of een Michelinster mogen een toeslag van 10 euro aanrekenen. 17 of 18 punten in de GaultMillau gids of twee Michelinsterren mogen een toeslag van 20 euro aanrekenen). Concreet betekent dit een week lang uit eten en genieten bij toprestaurants in diverse steden. De restaurants kunnen zich tijdens deze week extra in de kijker werpen door al hun kooktalent, creativiteit en gastvrijheid uit de kast te halen. Een 700-tal toprestaurants uit ons land, waaronder sterren-restaurants, hieraan zullen deelnemen. Inschrijven kan op www.restaurantweek.be , wees er snel bij want uit vorige edities is gebleken dat verscheidene restaurants al vanaf de eerste dagen zowat 90% van hun couverts reeds verkocht hadden!

Ontdek meer nieuws op etvonweb.be

Skype
0Opmerking

meer artikels

  • Soep, eenvoudig en snel

    Op een koude winterdag is niets zo lekker als een heerlijk bord zelfgemaakte soep. Bovendien is het is heel gemakkelijk en zó klaar

  • Wie houdt er niet van chocolade? Maar wat maakt het zo opwindend? Behalve de heerlijke zoete, volle smaak bevat cacao ook alkaloïden die een ontspannend en euforisch effect hebben.