http://www.etvonweb.be/
02/11/2010 04:37 | Door E-TV, http://www.etvonweb.be/

Fijnproevers opgelet, de Nationale Restaurant Week komt er aan!Fijnproevers opgelet, de Nationale Restaurant Week komt er aan!

Fijnproevers opgelet, de Nationale Restaurant Week komt er aan!

Dit evenement is ontstaan vanuit de gedachte dat dineren in een toprestaurant doorgaans een dure aangelegenheid is, maar tijdens deze week brengen een aantal toprestaurants hier verandering in. Het concept is erg eenvoudig. Een week lang kun je voor een 3-gangen diner terecht bij toprestaurants voor  € 27,- en een 3-gangen lunch voor € 22,-. (Restaurants met 15 en 16 punten in de GaultMillau gids of een Michelinster mogen een toeslag van 10 euro aanrekenen. 17 of 18 punten in de GaultMillau gids of twee Michelinsterren mogen een toeslag van 20 euro aanrekenen). Concreet betekent dit een week lang uit eten en genieten bij toprestaurants in diverse steden. De restaurants kunnen zich tijdens deze week extra in de kijker werpen door al hun kooktalent, creativiteit en gastvrijheid uit de kast te halen. Een 700-tal toprestaurants uit ons land, waaronder sterren-restaurants, hieraan zullen deelnemen. Inschrijven kan op www.restaurantweek.be , wees er snel bij want uit vorige edities is gebleken dat verscheidene restaurants al vanaf de eerste dagen zowat 90% van hun couverts reeds verkocht hadden!

Ontdek meer nieuws op etvonweb.be

Skype
0Opmerking

meer artikels

 • Soep, eenvoudig en snel

  Op een koude winterdag is niets zo lekker als een heerlijk bord zelfgemaakte soep. Bovendien is het is heel gemakkelijk en zó klaar

 • Wie houdt er niet van chocolade? Maar wat maakt het zo opwindend? Behalve de heerlijke zoete, volle smaak bevat cacao ook alkaloïden die een ontspannend en euforisch effect hebben.

Gezondheid

 • 'Belgian food' doet het goed

  Food.be en Fevia promoten Belgische voeding in het buitenland onder het motto 'Small country. Great Food'. Waarom? Omdat zij (en wij!) trots zijn op onze producten en de duurzame groei ervan willen promoten. Want: Belgische voeding is zo veel meer dan enkel bier, frietjes en chocolade. Een kleine greep uit het grote aanbod, recepttips incluis.

 • Beweging blijft beste medicijn

  Buik- of hoofdpijn? Last van constipatie? Neem niet meteen ’n pilletje voor elk klein kwaaltje maar beweeg, beweeg, beweeg. Een gebrek aan beweging is immers een van de belangrijkste oorzaken van onze dagelijkse euvels.

 • Print je eigen pizza

  Wie er nog aan twijfelde: de 3D-printer is in volle opmars. Wereldwijd rollen er kunstheupen, fietsen en zelfs vuurwapens uit de printer. Als het van NASA afhangt, binnenkort ook … pizza’s?