http://www.etvonweb.be/
18/10/2011 02:38 | Door E-tv, http://www.etvonweb.be/

Een flesje cola op je naam ...Een flesje cola op je naam ...

Een flesje cola op je naam ...

Een echte rush op de collectoritems vond plaats toen de verkoop begon. De Aussies hebben “maar” drie maanden de tijd om hun eigen drankje in huis te halen. De kosten van de operatie? Maar liefst $ 5 miljoen. Voor de buitenlandse fans deze frisdrank zijn er echte Facebook-sites opgericht. Op “Share a Coke” kan je je naam posten en iemand op zoek sturen naar een flesje met jou naam op. Al denken we dat Vlaamse namen als Freya, Annelies of Pieter-Jan er niet bij zullen zijn!

Volg ons op www.etvonweb.be

Skype
0Opmerking

meer artikels

 • Soep, eenvoudig en snel

  Op een koude winterdag is niets zo lekker als een heerlijk bord zelfgemaakte soep. Bovendien is het is heel gemakkelijk en zó klaar

 • Wie houdt er niet van chocolade? Maar wat maakt het zo opwindend? Behalve de heerlijke zoete, volle smaak bevat cacao ook alkaloïden die een ontspannend en euforisch effect hebben.

Gezondheid

 • 'Belgian food' doet het goed

  Food.be en Fevia promoten Belgische voeding in het buitenland onder het motto 'Small country. Great Food'. Waarom? Omdat zij (en wij!) trots zijn op onze producten en de duurzame groei ervan willen promoten. Want: Belgische voeding is zo veel meer dan enkel bier, frietjes en chocolade. Een kleine greep uit het grote aanbod, recepttips incluis.

 • Beweging blijft beste medicijn

  Buik- of hoofdpijn? Last van constipatie? Neem niet meteen ’n pilletje voor elk klein kwaaltje maar beweeg, beweeg, beweeg. Een gebrek aan beweging is immers een van de belangrijkste oorzaken van onze dagelijkse euvels.

 • Print je eigen pizza

  Wie er nog aan twijfelde: de 3D-printer is in volle opmars. Wereldwijd rollen er kunstheupen, fietsen en zelfs vuurwapens uit de printer. Als het van NASA afhangt, binnenkort ook … pizza’s?