xenarjo.be (© Copyright (c) Xenarjo.be. 2012, All Rights Reserved.)
13/5/2012 02:47 | Door xenarjo.be

Kinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borsten

Kinnen zijn de nieuwe borsten

20.680 personen ondergingen een kinoperatie in de VS in 2011, een stijging van 66 procent bij vrouwen en 76 procent voor mannen. Een borstcorrectie blijft wel veruit de populairste ingreep met maar liefst 307.180 patiënten. Een neuscorrectie staat hier op twee, gevolgd door liposucties, ooglidcorrecties en facelifts.

Toch is de trend van kinoperaties opvallend. De oorzaak is te zoeken bij twee fenomenen. Personen die de veertig passeren, willen de losse huid onder hun kin weg. Een kinimplantaat biedt hier soelaas en verjongt je gezicht, mede zoals bij een facelift.

De andere oorzaak is de alomtegenwoordigheid van camera’s. We filmen onszelf voortdurend, waardoor we ook veel onze kin zien. Een dubbele kin is nu net iets wat we niet op Facebook willen zien verschijnen. Een kinoperatie is dan plots veel aantrekkelijker. De impact van sociale media speelt dus ook hier haar rol.

Draag jij nog een horloge?

Religie is gezond!

Eet jezelf een stralende huid

Skype
0Opmerking
Kinnen zijn de nieuwe borstenDe populariteit van kinoperaties is vorig jaar in de Verenigde Staten met maar liefst 71 procent toegenomen. Een stijging groter dan die van botox, liposucties en borstcorrecties … samen. Maar waar komt die plotse trend vandaan?xenarjo.bexenarjo.be(©Copyright (c) Xenarjo.be. 2012, All Rights Reserved.)2012-04-30T05:47:082012-05-13T01:47:34Kinnen zijn de nieuwe borsten 20.680 personen ondergingen een kinoperatie in de VS in 2011, een stijging van 66 procent bij vrouwen en 76 procent voor mannen. Een borstcorrectie blijft wel veruit de populairste ingreep met maar liefst 307.180 patiënten. Een neuscorrectie staat hier op twee, gevolgd door liposucties, ooglidcorrecties en facelifts. Toch is de trend van kinoperaties opvallend. De oorzaak is te zoeken bij twee fenomenen. Personen die de veertig passeren, willen de losse huid onder hun kin weg. Een kinimplantaat biedt hier soelaas en verjongt je gezicht, mede zoals bij een facelift. De andere oorzaak is de alomtegenwoordigheid van camera’s. We filmen onszelf voortdurend, waardoor we ook veel onze kin zien. Een dubbele kin is nu net iets wat we niet op Facebook willen zien verschijnen. Een kinoperatie is dan plots veel aantrekkelijker. De impact van sociale media speelt dus ook hier haar rol.Draag jij nog een horloge?Religie is gezond!Eet jezelf een stralende huidKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borstenKinnen zijn de nieuwe borsten
MSNMSN